טארט כפרי של אגוזי תפוח גורגונזולה
תפוח אגוז גורגונזולה כפרי טארט הוא lacto אובו צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 117 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סירופ מייפל, מיץ לימון, גבינת gorgonzola, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). עוגת שזיף-אגוז כפרית, עוגת תפוחים כפרית, ו עוגת תפוחים כפרית דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לזרוק את האגוזים, gorgonzola, טימין, תפוחים קצוצים, וסירופ מייפל יחד בקערה בגודל בינוני. כפי שאתה עובד עם התפוחים (לקצוץ אותם, לערבב אותם עם מרכיבים אחרים), אם אתה רוצה, אתה יכול לסחוט קצת מיץ לימון על אותם כדי לעזור לשמור אותם מ discoloring.
מכסים את התערובת בניילון נצמד בזמן שאתה מכין את הקרום.
מרדדים את הבצק: מחממים תנור ל 177°.
מרדדים בצק מאפה עד 13 אינץ', בעובי 1/8 אינץ'.
מניחים בצק מאפה על תבנית אפייה מעוטרת. (מעוטר כי המאפה ידלוף חמאה במהלך תהליך הבישול.)
מוסיפים מילוי, בצק קפלים סביב קצה: תלשו את המילוי באמצע הבצק התגלגל, והתפרשו באופן שווה עד 1 1/2 אינץ 'עד 2 אינץ' מקצה הבצק.
קפלו את קצוות הבצק מעל המילוי.
אופים ב 177° במשך 45 דקות עד שעה, עד הקרום הוא השחמה יפה. אם בכל עת זה נראה כמו אגוזי מלך מקבלים קצת שרוף, אתה יכול אוהל קל חתיכת רדיד אלומיניום מעל המרכז.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה. גלגל פיצה עובד נהדר בשביל לחתוך את העוגה.