קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

טארט לימון קרד מאיר

טארט לימון קרד מאיר
טארט לימון קרד של מאייר הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, לקטו אובו וידידותי ל-Fodmap עם 12 מנות. לקינוח הזה יש 336 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -21 גרם שומן למנה. תמורת 88 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש מיץ לימון מאייר, חמאה, חמאה וחלמון ביצה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 15% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארט לימון קרד מאיר , קרד לימון מאיר ומאיר לימון קרד .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
הכניסו את החמאה, הסוכר, הקמח, החלמון והמלח למעבד מזון והקפיצו במשך 30 עד 60 שניות או עד שלתערובת יש עקביות גרגירית, או מה שאני אוהב לכנות שלב "גבינת פרמזן".
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים מחצית מהמים ומקפיצים את מעבד המזון 2 עד 3 פעמים. הבצק אמור להתחיל להתאחד, להוסיף את יתרת המים במידת הצורך. בדוק את עקביות הבצק על ידי קיפוח חופן קטן באגרוף. אם הבצק נשאר ביחד זו הסמיכות המתאימה. אם לא, דופקים את הבצק עם עוד מעט מים. כשהבצק הגיע לסמיכות המתאימה, שפכו אותו על משטח עבודה נקי. בעזרת העקב של ידך, משפשפים את הבצק ישר קדימה ומגלגלים אותו אחורה בקצות האצבעות. חזור על תהליך זה 1 עד 2 פעמים נוספות, אבק בקמח במידת הצורך. יוצרים מהבצק דיסקית, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
על משטח עבודה מקומח קלות, מרדדים את הבצק לעובי של 1/8 עד 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
להניח את הבצק בתבנית הטארט. דוחפים את הבצק לדפנות תבנית הטארט על ידי גלגול שארית בצק קטנה לכדור ודחיפתו לתוך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
מרדדים על הקצה העליון של תבנית הטארט עם המערוך כדי לחתוך את הבצק הנוסף מהתבנית וליצור קצה פריך. מכסים את הבצק בנייר אלומיניום ותוחבים בעדינות את נייר הכסף בקצוות הצדדיים כך שיתאים לתבנית. זה יעזור לשמור על דפנות הטארט גבוהות וישרות בזמן הבישול. ממלאים את קליפת הטארט בשעועית היבשה ומכניסים לתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
אופים 10 עד 12 דקות, מסירים את נייר הכסף והשעועית ואופים עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מוציאים את קליפת הטארט מהתנור ומצננים. הבצק צריך להיות זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מחממים את התנור ל-300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
בקערה, מערבבים את מיץ הלימון, הקליפה, הסוכר, הביצים והמלח וטורפים לעקביות אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מניחים בסיר ומביאים לאש בינונית. מבשלים, תוך טריפה, כל הזמן עד שהתערובת מסמיכה, כ-12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מסירים מהאש וטורפים פנימה את החמאה, 2 טפיחות בכל פעם עד שהיא נטמעת ויש לה עקביות משיי.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
יוצקים את הלימון קארד לקליפת הטארט המוכנה ואופים בתנור שחומם מראש עד שהלמון קארד מתייצב, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
מניחים להתקרר לחלוטין לפני החיתוך.
14
לקישוט: בקערה קטנה מערבבים יחד אוכמניות, סוכר ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
מגישים לצד פרוסות טארט.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור טארט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "