טארט לימון קרד מאיר
טארט לימון קרד של מאייר הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, לקטו אובו וידידותי ל-Fodmap עם 12 מנות. לקינוח הזה יש 336 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -21 גרם שומן למנה. תמורת 88 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש מיץ לימון מאייר, חמאה, חמאה וחלמון ביצה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 15% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארט לימון קרד מאיר , קרד לימון מאיר ומאיר לימון קרד .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-425 מעלות F.
הכניסו את החמאה, הסוכר, הקמח, החלמון והמלח למעבד מזון והקפיצו במשך 30 עד 60 שניות או עד שלתערובת יש עקביות גרגירית, או מה שאני אוהב לכנות שלב "גבינת פרמזן".
מוסיפים מחצית מהמים ומקפיצים את מעבד המזון 2 עד 3 פעמים. הבצק אמור להתחיל להתאחד, להוסיף את יתרת המים במידת הצורך. בדוק את עקביות הבצק על ידי קיפוח חופן קטן באגרוף. אם הבצק נשאר ביחד זו הסמיכות המתאימה. אם לא, דופקים את הבצק עם עוד מעט מים. כשהבצק הגיע לסמיכות המתאימה, שפכו אותו על משטח עבודה נקי. בעזרת העקב של ידך, משפשפים את הבצק ישר קדימה ומגלגלים אותו אחורה בקצות האצבעות. חזור על תהליך זה 1 עד 2 פעמים נוספות, אבק בקמח במידת הצורך. יוצרים מהבצק דיסקית, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות לפחות.
על משטח עבודה מקומח קלות, מרדדים את הבצק לעובי של 1/8 עד 1/4 אינץ'.
להניח את הבצק בתבנית הטארט. דוחפים את הבצק לדפנות תבנית הטארט על ידי גלגול שארית בצק קטנה לכדור ודחיפתו לתוך הבצק.
מרדדים על הקצה העליון של תבנית הטארט עם המערוך כדי לחתוך את הבצק הנוסף מהתבנית וליצור קצה פריך. מכסים את הבצק בנייר אלומיניום ותוחבים בעדינות את נייר הכסף בקצוות הצדדיים כך שיתאים לתבנית. זה יעזור לשמור על דפנות הטארט גבוהות וישרות בזמן הבישול. ממלאים את קליפת הטארט בשעועית היבשה ומכניסים לתנור שחומם מראש.
אופים 10 עד 12 דקות, מסירים את נייר הכסף והשעועית ואופים עוד 2 עד 3 דקות.
מוציאים את קליפת הטארט מהתנור ומצננים. הבצק צריך להיות זהוב ופריך.
מחממים את התנור ל-300 מעלות F.
בקערה, מערבבים את מיץ הלימון, הקליפה, הסוכר, הביצים והמלח וטורפים לעקביות אחידה.
מניחים בסיר ומביאים לאש בינונית. מבשלים, תוך טריפה, כל הזמן עד שהתערובת מסמיכה, כ-12 עד 15 דקות.
מסירים מהאש וטורפים פנימה את החמאה, 2 טפיחות בכל פעם עד שהיא נטמעת ויש לה עקביות משיי.
יוצקים את הלימון קארד לקליפת הטארט המוכנה ואופים בתנור שחומם מראש עד שהלמון קארד מתייצב, כ-15 דקות.
מניחים להתקרר לחלוטין לפני החיתוך.
לקישוט: בקערה קטנה מערבבים יחד אוכמניות, סוכר ומיץ לימון.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור טארט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "