קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט מוס בננה דלעת

טארט מוס בננה דלעת
טארט מוס בננה דלעת דורש בערך 3 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 488 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. אם יש לך סוכר, סוכר, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 24%, המנה הזו לא כל כך גדולה. נסו טארט מוס דלעת-בננה, מוס דלעת קרולר טארט עם תחתית שחורה, ו טארט מוס קרמל-דלעת עם קראמבל פקאן עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מערבבים בקערה את פירורי קרקר הגרהם, הסוכר, הקינמון והחמאה המומסת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים לתבנית טארט בגודל 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת ולוחצים באופן שווה לצדדים ואז לתחתית.
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
5
אופים במשך 10 דקות ולאחר מכן מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
למילוי מחממים את חצי וחצי, הדלעת, הסוכר החום, המלח, הקינמון ואגוז המוסקט בקערה חסינת חום המונחת על מחבת מים רותחים עד שהם חמים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
מוסקטמוסקט
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
7
מקציפים את החלמונים בקערה אחרת, מערבבים מעט מהדלעת החמה לחלמונים כדי לחמם אותם, ואז שופכים את תערובת הביצים-דלעת חזרה לסיר הכפול ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
דלעתדלעת
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מחממים את התערובת על המים הרותחים עוד 4 עד 5 דקות, עד שהיא מתחילה להסמיך תוך ערבוב מתמיד. אתה לא רוצה את הביצים לטרוף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
9
מסירים מהאש.
10
ממיסים את הג ' לטין ב 1/4 כוס מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
11
מוסיפים לתערובת הדלעת את הג ' לטין המומס, הבננה וגרידת התפוז ומערבבים היטב. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ג ' לטיןג ' לטין
דלעתדלעת
בננהבננה
12
מקציפים את השמנת הכבדה בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף מטרפה עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
13
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת פסגות יציבות. מקפלים בזהירות את הקצפת לתערובת הדלעת ויוצקים אותה לקליפת הטארט שהתקררה. צמרמורת במשך 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
דלעתדלעת
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
לקישוט מקציפים את השמנת הכבדה בקערת מערבל חשמלי המצויד במצורף הקצף עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
15
מוסיפים את הסוכר והווניל וממשיכים להקציף עד לקבלת פסגות יציבות. מצננים או כף את הקצפת בצורה דקורטיבית על הטארט ומפזרים, אם רוצים, גרידת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
גרידה כתומהגרידה כתומה
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
16
מגישים צונן.