טארט מוס בננה דלעת
טארט מוס בננה דלעת דורש בערך 3 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 488 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. אם יש לך סוכר, סוכר, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 24%, המנה הזו לא כל כך גדולה. נסו טארט מוס דלעת-בננה, מוס דלעת קרולר טארט עם תחתית שחורה, ו טארט מוס קרמל-דלעת עם קראמבל פקאן עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מערבבים בקערה את פירורי קרקר הגרהם, הסוכר, הקינמון והחמאה המומסת ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית טארט בגודל 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת ולוחצים באופן שווה לצדדים ואז לתחתית.
אופים במשך 10 דקות ולאחר מכן מגניב לטמפרטורת החדר.
למילוי מחממים את חצי וחצי, הדלעת, הסוכר החום, המלח, הקינמון ואגוז המוסקט בקערה חסינת חום המונחת על מחבת מים רותחים עד שהם חמים, כ -5 דקות.
מקציפים את החלמונים בקערה אחרת, מערבבים מעט מהדלעת החמה לחלמונים כדי לחמם אותם, ואז שופכים את תערובת הביצים-דלעת חזרה לסיר הכפול ומערבבים היטב.
מחממים את התערובת על המים הרותחים עוד 4 עד 5 דקות, עד שהיא מתחילה להסמיך תוך ערבוב מתמיד. אתה לא רוצה את הביצים לטרוף.
ממיסים את הג ' לטין ב 1/4 כוס מים קרים.
מוסיפים לתערובת הדלעת את הג ' לטין המומס, הבננה וגרידת התפוז ומערבבים היטב. מניחים בצד להתקרר.
מקציפים את השמנת הכבדה בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף מטרפה עד שנוצרות פסגות רכות.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת פסגות יציבות. מקפלים בזהירות את הקצפת לתערובת הדלעת ויוצקים אותה לקליפת הטארט שהתקררה. צמרמורת במשך 2 שעות או לילה.
לקישוט מקציפים את השמנת הכבדה בקערת מערבל חשמלי המצויד במצורף הקצף עד שנוצרות פסגות רכות.
מוסיפים את הסוכר והווניל וממשיכים להקציף עד לקבלת פסגות יציבות. מצננים או כף את הקצפת בצורה דקורטיבית על הטארט ומפזרים, אם רוצים, גרידת תפוז.