טארט נקטריןname
נקטרינה טארט הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, סוכר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו נקטרינה וטארט פטל, אפרסק-נקטרינה טארט, ו נקטרינה וטארט אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
Fit piecrust לתוך מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת; לקצץ עודף piecrust לאורך קצוות. קרום קו עם רדיד אלומיניום, ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
הסר משקולות רדיד, ואופים 3 עד 4 דקות יותר או עד חום זהוב.
הסר מהתנור, וקריר על מתלה חוט 20 דקות או עד מגניב לחלוטין.
לטאטא יחד סוכר הבא 3 מרכיבים בסיר כבד. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מטאטא כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד מעובה. (
תערובת צריכה להיות עובי קר-פודינג דמוי ופשוט להתחיל בועה להיות עבה מספיק כדי להחזיק פסגות רכות כאשר המטרף הוא הרים.)
הסר מן החום; להקציף תמצית שקדים, ומיד כפית לתוך פגז טארט מקורר. מכסים בניילון נצמד הנוגע במשטח ומקררים 4 שעות.
סדר פרוסות נקטרינה דקורטיבי על גבי טארט.
דבש מיקרוגל בקערה בטוחה במיקרוגל ב 15 שניות גבוהות או עד מחומם; מברשת באופן שווה על נקטרינות.