מתכון זה מספק 8 מנות. עם 181 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל, בצק פילו מספיק כדי להפוך 8 שכבות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סקווש קלוי חריף עם פטיאן ועשבי תיבול, סקווש, פטה ואורן אגוז טארט, ו פטה מוקצף עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את עשבי תיבול ושום יחד עם שמן ומספיק מלח ופלפל כדי לשמח אותך.לפרוש את בצק פילו; לכסות את הבצק עם מגבת נייר לחה מאוד קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
צרור תרד טרי (בערך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
מברשת רבע גיליון תבנית אפייה בגודל עם כמה חמאה מומסת. לחץ על סדינים רבים ככל הדרוש כדי לכסות את התחתית ואת החישוקים של תבנית אפייה שלמה. זה בסדר לחפוף במרכז. מברשת קלה את הבצק עם יותר חמאה.אני חוזר, אני חוזר. כולל החמאה בין כל שכבה. עד שיש לך 8 שכבות שלמות. מה שאומר שהסדינים שלי והמחבת בגודל שלי דרשו 32 סדינים של פילו. אתה מבין את כוונתי?
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מורחים את תערובת עשבי תיבול ושמן זית על החלק התחתון של המחבת מרופדת פילו.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
שכבת הקישואים, בשכבות מרובות, דואג לחפוף כל שכבה באופן אטרקטיבי. אם אתה משתמש יותר מסוג אחד או צבע (כפי שעשיתי) לשים כובע האמנים שלך ולעשות את זה יפה!למעלה טארט עם הזיתים וגבינת פטה מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
6
אופים עד שחום היטב על הקצוות; כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
תן טארט להתקרר מעט לפני חיתוך.
8
מקשטים עם עשבי תיבול טריים יותר טפטוף גדול של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טריים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9
מגישים חמים, או זמן קצר לאחר מכן. טארט זה לא לשמור, גם כל כך להמשיך לאכול עד שהוא סיים.