טארט עגבניות עם קרום צ'דר
טארט עגבניות עם קרום צ'דר דורש על 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חרדל דיז'ון, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת עגבניות עם קרום צ'דר, זוקיני קרום עגבניות בזיליקום טארט, ו עגבניות פסטו טארט עם קרום כרובית.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
הבליץ את הקמח, החמאה והגבינת צ ' דר במעבד מזון עד לתערובת דומה פירורי לחם, ולאחר מכן להוסיף את הביצה ו יז שוב עד שהוא יוצר כדור.
אבק קל משטח קריר עם קמח לגלגל את הבצק. קו 24 ס " מ פח טארט רופף התחתון עם המאפה, ואז להירגע במשך 10 דקות. קו מאפה במקרה עם גדולנייר חסין, למלא עם שעועית אפייה ואופים במשך 15 דקות.
הסר את הנייר ואת שעועית אפייה ולהמשיך לבשל במשך 10 דקות נוספות, ולאחר מכן להסיר מהתנור.
מערבבים יחד את חרדל דיז ' ון ואת frache קרם להתפשט באופן שווה על בסיס מאפה. חותכים את העגבניות, מסירים את הגבעול ומסדרים את המאפה.
מפזרים קורנית ופלפל שחור טחון טרי. החזירו את הטארט לאמצע התנור ובישלו במשך 30 דקות. להפחית את החום 150C / מאוורר 130c / גז 2 ומבשלים עוד 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.