טארט פטל טרי
טארט פטל טרי הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קצפת, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו טורט תאנה ופטל טרי עם דבש, טארט קרם פטל טרי, ו עוגת שקדים טרט פטל טרי (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או קערה, לשלב קמח, 2 כפות סוכר מגורען, וחמאה. להסתחרר או לשפשף עם האצבעות שלך עד התערובת מתפוררת. להסתחרר עד הבצק יוצר כדור, או לחץ בצק בחוזקה לתוך כדור. לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון ו-1 אינץ 'על הצד של מחבת עוגה 9 אינץ' עם שפה נשלפת.
אופים את הקרום בתנור 350 עד הזהב, על 18 דקות. מגניב על מדף.
בינתיים, במחבת 1 עד 2 ליטר, לערבב 6 כפות מים, 1/3 כוס סוכר מגורען, ו 1/2 כוס פטל. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב.
מערבבים את עמילן התירס עם 2 כפות מים ומערבבים עם פירות יער במחבת. מערבבים עד רותחים. מגניב, ערבוב מדי פעם. אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד 4 שעות.
עד 1 שעה לפני ההגשה, להפיץ את רוטב פטל מגניב על החלק התחתון של קרום אפוי. שאריות התל פירות יער על רוטב.
קרם שוט עד פסגות רכות טופס. מערבבים בקליפה תפוז מגוררת ואבקת סוכר. תלולית קצפת על פירות יער.