טארט פטריות
פטריות טארט דורש סביב 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל 450 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פרמזן, עלי טימין טריים, עלי פטרוזיליה טריים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארט פטריות, טארט פטריות, ו טארט פטריות כפרי.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מחממים 2 מחבתות מטגנות גדולות על אש גבוהה. עבודה בקבוצות מחלקים את שמן הזית בין 2 המחבתות. כשהשמן חם אך לא ממש מעשן, מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל אפור, מוסיפים את החמאה לכל תבנית ומניחים להתקרמל. לאחר פטריות יש מבושל עד מחצית נפח שלהם, להעביר את כל הפטריות למחבת 1.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים עד חום בהיר וריחני.
מוסיפים את הטימין עד שהוא מתפצח.
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מנמיכים את השמנת בכמחצית ומערבבים פנימה את הפרמזן המגורד, ואת מיץ הלימון. מכבים את הלהבה ומערבבים במהירות את הביצה הטרופה.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים.
בזמן שתערובת הפטריות מתקררת, מרדדים את בצק המאפה על משטח מקומח.
מרדדים את הבצק כך שהוא יישר תבנית טארט תחתונה נשלפת בגודל 10 אינץ'. מרפדים את הבצק בנייר אפייה וממלאים בשעועית היבשה.
אופים 10 עד 12 דקות, מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
טמפרטורת התנור נמוכה ל -400 מעלות צלזיוס.
כאשר גם המילוי וגם הקליפה התקררו לטמפרטורת החדר ממלאים את הקליפה בתערובת הפטריות ומעליהם הגבינה הכחולה המפוררת. מסדרים את תבנית הטארט על דף עוגיות ואופים 20 עד 30 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. פורסים טריזים ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. הרבנטוס אני בלאן דה לה פינקה ברוט עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
![רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט]()
רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט
היין הנצנץ של דה לה פינקה מיוצר מענבים מהענבים העתיקים ביותר של רבנטוס אי בלאן, שנשתלו באמצעות מערכת גובלט בשנת 1964 בוויניה דלס פפססילס.ממוקם על המרפסים הגבוהים ביותר של נהר אנויה, כרם ויניה דלס פקססילס יש קרקעות ימיות עם תכולת מאובנים גבוהה. זה מאפיין את המבנה ואת הרכב הקרקע של כרם זה. הקרבונטים הם המרכיב המספק את המקור העיקרי של טיפוסיות ליין הנוצץ הזה עם ביטוי מלוח גבוה. זהו יין מבעבע עם זהות ואישיות ייחודיים.