קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט פיסטוק, דובדבן ושוקולד

טארט פיסטוק, דובדבן ושוקולד
פיסטוק, דובדבן טארט שוקולד דורש סביב 5 שעות ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . לקינוח הזה יש 715 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן למנה. 65 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שימורי דובדבנים, פתיתי מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: טארט פאדג'שוקולד-פיסטוק, ביסקוטי שוקולד-פיסטוק-דובדבן, ו סלמון מזוגג דובדבן טארט דבש עם סלסת דובדבן טארט כפרי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקרום: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס חמאה את התחתית והדפנות של תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
שלב את הביסקוטי, החמאה והסוכר במעבד מזון. מערבבים עד שהתערובת יוצרת פירורים לחים שנדבקים זה לזה בלחיצה. לחץ היטב את הפירורים לתחתית התבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
אופים עד להזהבה ומרגישים יציבים למגע, כ -15 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מורחים את שימורי הדובדבן על הקרום שהתקרר ומשאירים גבול של 1/2 עד 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1
מניחים את השוקולד צ ' יפס בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים את השמנת בסיר בינוני על אש בינונית עד ממש מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסירים את התבנית מהאש ויוצקים את השמנת על השוקולד צ ' יפס. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הדובדבנים המיובשים ו -1 / 2 כוס מהפיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
5
יוצקים את מילוי השוקולד על שימורי הדובדבן ומפזרים מעל את 1/4 כוס הפיסטוקים הנותרים. מכניסים למקרר למשך 5 שעות לפחות או רצוי למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
שחרר את הטארט מדפנות התבנית על ידי הפעלת מרית מתכת דקה סביב הקצה. פורמים את הטארט ומעבירים לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מפזרים קורט פתיתי מלח, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
חותכים לטריזים ומגישים.