טארט פירות טריים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 54 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טארט פירות טריים, טארט פירות טריים, ו טארט פירות טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
עבור הקרום: במעבד מזון, מערבבים את הסוכר, הקמח והחמאה של המאפים ומעבדים עד שהתערובת יוצרת כדור. עם האצבעות שלך, לחץ על הבצק למחבת טארט 12 אינץ ' עם תחתית נשלפת, דואג לדחוף את הקרום לתוך החריצים בצדדים. לטפוח עד הקרום הוא אפילו.
אופים במשך 10 עד 12 דקות, עד השחמה קלה מאוד. להפריש להתקרר.
עבור המילוי והציפוי: לנצח את גבינת שמנת, סוכר, וניל יחד עד חלקה.
חותכים את התותים לפרוסות 1/4 אינץ ' ומסדרים סביב קצה הקרום. עבור המעגל הבא, השתמש בפרוסות קיווי.
הוסף מעגל נוסף של תותים, מילוי כל רווחים עם אוכמניות. אשכול פטל במרכז הטארט.
מערבבים את הלימייד, קורנפלור, מיץ ליים וסוכר בסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני עד ברור ועבה, כ 2 דקות.
בואו מגניב. עם מברשת מאפה, זיגוג את כל הטארט. אתה לא תשתמש בכל הזיגוג.
הסר כ -15 דקות לפני ההגשה. פורסים ל8 טריזים ומגישים עם מנה של קצפת.