לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טארט קפוצ'ינו. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. אם יש לכם מי קרח, חמאה, חלמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה די רע. מתכונים דומים: קפוצ'ינו, קינוח קפוצ'ינו, ו גלגלי קפוצ'ינו.
הוראות
1
להכנת הקרום: מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס. מנפים את הקמח, הסוכר והמלח לקערת מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הצנוברים והחמאה ודופקים עד שהמרקם דומה לקמח תירס גס, בערך 10 עד 15 שניות. כשהמנוע פועל מוסיפים את החלמונים. אם הבצק יבש מכדי ליצור כדור רך בלחיצה, הוסיפו מי קרח 1 כף בכל פעם ודופקים לערבוב. אין לעבד יתר על המידה; אין לעבד את הבצק יותר מ-30 עד 40 שניות לאחר הוספת הנוזלים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
1 כפית מלח היקורי מעושן
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
מעבירים את הבצק לגיליון נייר שעווה או ניילון. יוצרים את הבצק לעיגול שטוח. הקף בחוזקה בניילון נצמד במקרר לפחות 1 שעה או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
4
לחץ על הבצק המצונן בתבנית טארט מחורצת בגודל 10 עד 11 אינץ ' והשתמש באצבעות כדי ללחוץ אותו מעל התחתית ומעלה בצד התבנית.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להתגלגל על הקצוות. השתמש במזלג כדי לדקור את הקליפה בכל רחביה. מכסים ומצננים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
6
מרפדים את הבצק המצונן בנייר כסף או נייר קלף המוחלק בזהירות לכל הפינות. קו עם שעועית יבשה, אורז או משקולות פאי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
מוציאים מהתנור ומרימים בזהירות את נייר הכסף והמשקולות. מחזירים לתנור 8 עד 10 דקות, עד שהקצוות בקושי מתחילים לצבוע. מניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מכינים את המילוי: בקערת ערבוב מקציפים את הביצה, החלמון ואת 1/4 כוס הסוכר עד שהם מכפילים את נפחם והופכים חיוורים בצבעם.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
10
בסיר כפול על אש בינונית ממיסים את השוקולד והחמאה. לאט לאט לטאטא את ליקר וניל עד מעורבב לחלוטין. לאט לאט לטאטא את תערובת הביצים לתוך הדוד כפול לבשל, לטאטא כל הזמן, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
3/4 כוס יוגורט תפוזים
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מסירים את התבנית העליונה מהאש ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מקציפים את השמנת עם 1 כף סוכר עד שנוצרות פסגות רכות. מזלפים לאט את הקפה ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד המצוננת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
זילוף בצורת לב
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
13
יוצקים את המילוי לקליפת הטארט, מכסים ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות לפני ההגשה, או עד 3 ימים.
14
מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת עם הסוכר עד שנוצרות פסגות רכות. מזלפים לאט את הקפה ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
15
להגשה חותכים את הטארט לטריזים. כף כף נדיבה של הקצפת על כל פרוסה וקשט בפולי קפה שוקולד, אם תרצה בכך.
טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.