טארט שני תפוחי אדמה גראטן
אם יש לכם חמאה, שן שום, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 35%. נסו Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp, ו מוקרם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
קו צלחת אפייה ריבועית גדולה עם רדיד ומניח באמצע התנור. לרסס 9 1/2-עד 10 אינץ מחבת מחורץ טארט עם ספריי בישול; להפריש.
אבק לעבוד משטח קל עם קמח. פרוש קרום פאי וגלגל בצק לסיבוב של 12 אינץ'. להתאים במחבת טארט ולחץ overhang פנימה כדי לחזק את הצד. זין תחתון בכמה מקומות עם מזלג. צ ' יל 30 דקות (או להקפיא 10 דקות).
מניחים פיסת קלף על קרום במחבת טארט וממלאים עם משקולות עוגה.
אופים בתנור עד שהבצק רק קובע (15-20 דקות), ולאחר מכן להסיר קלף ומשקולות ואופים עד לתחתית הוא זהב חיוור (5-10 דקות יותר).
הסר מהתנור ומיד מברשת התחתונה עם ביצה לבן; מגניב לחלוטין.
מוסיפים לקערה יחד עם שמנת, חלב, אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
שכבות תפוחי אדמה, זהב יוקון לסירוגין תפוחי אדמה מתוקים, במחבת טארט.
יוצקים תערובת קרם על תפוחי אדמה, לחיצה בעדינות כדי להפיץ נוזל.
מפזרים למעלה עם פרמזן ונקודה עם חמאה. מכסים את פני השטח ישירות עם סיבוב של נייר קלף.
אופים עד תפוחי אדמה במכרז (מבחן עם סכין חדה קטנה), 40-50 דקות.
הסר קלף ואופה עד השחמה כתמים (15-20 דקות). מגניב במחבת על מתלה 20 דקות לפני הסרת צד של מחבת.