קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט תאנים ושקדים

טארט תאנים ושקדים
מתכון צמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 396 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם דבש, ריבת משמש, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה הוא רע למדי. נסו לחם מהיר של תאנה שקדים, קרוסטיני תאנים אפוי, ו ניוטון תאנה תוצרת בית עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שלב את הקמח, 2 כפות הסוכר, גרידת הלימון והמלח בקערה של מעבד מזון. דופק עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. כשהמכונה פועלת, מוסיפים את המים בהדרגה עד שנוצרים גושים לחים. הופכים את התערובת למשטח עבודה ויוצרים לכדור. משטחים את הבצק לדיסק ועוטפים בניילון. מצננים את הבצק במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
בקערת מעבד מזון נקייה, שלבו את יתרת הסוכר, משחת השקדים, גבינת מסקרפונה, תמצית וניל ודבש. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
ממרח שקדיםממרח שקדים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מקם מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
6
על דף נייר קלף גדול מרדדים את הבצק לעיגול בגודל 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
7
מעבירים את הבצק לתבנית אפייה גדולה וכבדה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מורחים את מילוי השקדים על הבצק ומשאירים גבול בגודל 2 אינץ'. מסדרים את התאנים על גבי מילוי השקדים. כף את הריבה מעל התאנים. מקפלים את גבול הבצק מעל המילוי ליצירת סיבוב בגודל 8 אינץ', מקפלים את הקרום באופן רופף וצובטים כדי לאטום סדקים בבצק.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ריבהריבה
9
אופים את הטארט עד שהקרום מזהיב, כ -40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
10
מניחים את תבנית האפייה על רשת להתקרר למשך 10 דקות, ואז מחליקים מרית מתכת מתחת לקרום כדי לשחרר את הטארט מהקלף.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מעבירים את הטארט לפלטה ומגישים.
12
הערה של קוק: כדי לשחזר תאנים מיובשות, מבשלים במים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תאנים מיובשותתאנים מיובשות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
13
תנו לתערובת להתקרר לחלוטין. מסננים לפני השימוש.