טארט תות S'More
עוגת תותים היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קצפת, פירורי קרקר גרהם, שוקולד חצי מתוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טארט תות, טארט תות, ו טארט תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה קטנה, לשלב את כל מרכיבי הקרום; לערבב היטב. לחץ על תערובת בצדדים התחתונים ומעלה של מחבת טארט 9 אינץ 'עם תחתית נשלפת או מחבת פאי 9 אינץ'. (אם משתמשים במחבת טארט, מניחים על גיליון עוגיות לטיפול קל יותר.)
אופים ב 177°. במשך 10 דקות. מגניב.
בינתיים, בסיר בינוני, חום הקצפת קרם עד בועות טופס סביב קצה המחבת.
הסר מהחום; להוסיף chocoalte ומערבבים עד מומס. מבשלים על אש נמוכה עד שכל השוקולד נמס, תוך ערבוב מתמיד. מגניב 5 דקות או עד פושר.
מקום פרוס תותים בשכבה אחת בקרום.
יוצקים תערובת שוקולד מומסת על תותים.
מניחים קרם מרשמלו בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על בינוני במשך 30 שניות או עד מתרכך. מערבבים רק עד חלקה. זרוק במהירות קרם מרשמלו על ידי כפיות על שכבת שוקולד. עם קצה הסכין, מערבולת קרם מרשמלו ושוקולד לשיש.
מסדרים 8 תותים באופן שווה סביב קצה של טארט. מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה כדי להגדיר שוקולד.