טארט תפוחים צרפתי (טארט דה פומס א לה נורמנדה)
טארט תפוחים צרפתי (טארט דה פומס א לה נורמנדה) יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 256 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -16 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. אם יש לכם ברנדי תפוחים, קמח, שקדים טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 15%, המנה הזו לא כל כך גדולה. מתכונים דומים: טארט או פומס: לה פרנגיפן (טארט תפוחים צרפתי), מחזורי תפוחים צרפתיים (צ'אוסונס או פומס), ו טארט או אבריקוטים-טארט משמש צרפתי מזוגג עם שקדים.
הוראות
בקערה בינונית מערבבים יחד 1 1/3 כוסות קמח ומלח.
מוסיפים את החמאה, 1 חלמון ביצה ומים, ומערבבים עד שהתערובת יוצרת פירורים גדולים. אם הוא יבש מכדי ללחוץ חופן יחד, מערבבים פנימה עוד מים. לחץ על הבצק לכדור, ועטוף בניילון. משטחים מעט, ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות, או עד שהם יציבים. חלק זה יכול להיעשות עד שלושה ימים מראש.
להכנת הפרנגיפן, שמנת יחד את החמאה ו 1/2 כוס סוכר בקערה בינונית עד שהיא בהירה ורכה. מערבבים בהדרגה את הביצה ואת יתרת החלמון בזה אחר זה. מערבבים פנימה את ברנדי התפוחים. מערבבים 2 כפות קמח לשקדים הטחונים, ואז מערבבים לבלילה. הניחו בצד.
מרדדים את בצק המאפה לעיגול בגודל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. מקפלים באופן רופף לרבעים, ומרכז את הנקודה בתבנית טארט או פאי בגודל 10 אינץ'. לפתוח בצק, ולחץ לתוך התחתונה ומעלה את הצדדים. זין עם מזלג בכל רחבי, חליל את הקצוות. מחזירים מאפה למקרר לצינון עד שהוא יציב.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מניחים תבנית אפייה בתוך התנור בזמן שהוא מתחמם מראש.
כף את הפרנגיפן למאפה המצונן, והתפשט לשכבה אחידה. מסדרים את פרוסות התפוח בתבנית ספירלית חופפת. כל פרוסה צריכה להיות קצה אחד לחוץ לתוך הפרנגיפן עד שהוא נוגע בסיס מאפה, ולאחר מכן חופפים את הפרוסה הקודמת. התחל בקצה החיצוני ועבוד לכיוון המרכז.
מניחים את צלחת הפאי על גבי תבנית האפייה בתנור שחומם מראש.
אופים 15 דקות, או עד שהמילוי מתחיל להשחים. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
אופים עוד 10 דקות ואז מפזרים סוכר מעל החלק העליון של הטארט. מחזירים לתנור לעוד 10 דקות, או עד שהסוכר מתקרמל מעט.
מצננים את הטארט על רשת. זמן קצר לפני ההגשה, לחמם את ג ' לי משמש.
הוסף מעט מים במידת הצורך כדי להפוך אותו לעקביות נוזלית.
מברישים על הטארט לקבלת ברק נחמד.