קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

טארט תפוחים צרפתי (טארט דה פומס א לה נורמנדה)

טארט תפוחים צרפתי (טארט דה פומס א לה נורמנדה)
טארט תפוחים צרפתי (טארט דה פומס א לה נורמנדה) יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 256 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -16 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. אם יש לכם ברנדי תפוחים, קמח, שקדים טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 15%, המנה הזו לא כל כך גדולה. מתכונים דומים: טארט או פומס: לה פרנגיפן (טארט תפוחים צרפתי), מחזורי תפוחים צרפתיים (צ'אוסונס או פומס), ו טארט או אבריקוטים-טארט משמש צרפתי מזוגג עם שקדים.

הוראות

1
בקערה בינונית מערבבים יחד 1 1/3 כוסות קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את החמאה, 1 חלמון ביצה ומים, ומערבבים עד שהתערובת יוצרת פירורים גדולים. אם הוא יבש מכדי ללחוץ חופן יחד, מערבבים פנימה עוד מים. לחץ על הבצק לכדור, ועטוף בניילון. משטחים מעט, ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות, או עד שהם יציבים. חלק זה יכול להיעשות עד שלושה ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
להכנת הפרנגיפן, שמנת יחד את החמאה ו 1/2 כוס סוכר בקערה בינונית עד שהיא בהירה ורכה. מערבבים בהדרגה את הביצה ואת יתרת החלמון בזה אחר זה. מערבבים פנימה את ברנדי התפוחים. מערבבים 2 כפות קמח לשקדים הטחונים, ואז מערבבים לבלילה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מרדדים את בצק המאפה לעיגול בגודל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. מקפלים באופן רופף לרבעים, ומרכז את הנקודה בתבנית טארט או פאי בגודל 10 אינץ'. לפתוח בצק, ולחץ לתוך התחתונה ומעלה את הצדדים. זין עם מזלג בכל רחבי, חליל את הקצוות. מחזירים מאפה למקרר לצינון עד שהוא יציב.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
מניחים תבנית אפייה בתוך התנור בזמן שהוא מתחמם מראש.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
כף את הפרנגיפן למאפה המצונן, והתפשט לשכבה אחידה. מסדרים את פרוסות התפוח בתבנית ספירלית חופפת. כל פרוסה צריכה להיות קצה אחד לחוץ לתוך הפרנגיפן עד שהוא נוגע בסיס מאפה, ולאחר מכן חופפים את הפרוסה הקודמת. התחל בקצה החיצוני ועבוד לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
8
מניחים את צלחת הפאי על גבי תבנית האפייה בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
אופים 15 דקות, או עד שהמילוי מתחיל להשחים. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
10
אופים עוד 10 דקות ואז מפזרים סוכר מעל החלק העליון של הטארט. מחזירים לתנור לעוד 10 דקות, או עד שהסוכר מתקרמל מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
11
מצננים את הטארט על רשת. זמן קצר לפני ההגשה, לחמם את ג ' לי משמש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
הוסף מעט מים במידת הצורך כדי להפוך אותו לעקביות נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
13
מברישים על הטארט לקבלת ברק נחמד.