טארט תרד כפרי דורש בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו גבינת קוטג', מלח כשר, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מתכונים דומים: טארט תרד כפרי, סלמון מזוגג דובדבן דבש-טארט עם סלסת דובדבן טארט כפרית, ו טארט אגוזים כפרי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את שמן הזית במחבת בינונית ומניחים
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מעל חום בינוני.
4
מוסיפים את השום. מבשלים ומערבבים 1 דקה, עד
מרכיבים שתצטרך
שום
5
ריחני.
6
מוסיפים את התרד ומקפיצים בעדינות למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרד
7
הסר מ
8
מחממים ומתבלים במלח ופלפל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
9
מצפים נייר אפייה גדול בתרסיס בישול. לפתוח 1 חתיכה על גבי
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
קרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
גיליון אפייה. כף את תערובת התרד באופן שווה על הקרום והשאיר
מרכיבים שתצטרך
תרד
קרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
11
גבול 1 אינץ ' מסביב לקצה.
12
שכבת גבינת קוטג', פטריות, ו
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'
פטריות
13
פלפלים מעל התרד.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
תרד
14
מפזרים את הטימין והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
טימין
15
מברישים חצי מהביצה סביב גבול הקרום בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ביצה
16
מניחים את השני
17
קרום על גבי ולחצה את הקצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
קרום
18
מברשת באופן שווה עם את
19
ביצה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
20
חותכים חריצים בקרום העליון כדי לאפשר לאדים להימלט.
מרכיבים שתצטרך
קרום
21
אופים
ציוד שתשתמש בו
תנור
22
35 דקות או עד להזהבה. מצננים על מתלה למשך 5 דקות לפני ההגשה.