קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

טארטלטים קפרזה

טארטלטים קפרזה
טארטלטים קפרזה הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בערך 23 דקות. 1283 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו לחם, מוצרלה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 55%. נסו טארטלטים קפרזה, טארטלטים לחם, טארטלטים לחם מהיר עם גבינת תפוחי אדמה, ו אינסלטה קפרזה כל ' אמריקה (סלט קפרזה בסגנון אמריקאי) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוציאים את הקרום מהלחם ובעזרת כף גדולה או מערוך לוחצים בעדינות את פרוסות הלחם כלפי מטה עד שהן דקות וכמעט בצקות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
4
מברישים את שני צידי הלחם בשמן זית. לחץ על הפרוסות בתבנית המאפינס, ליצירת קליפות טארטלט. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות טרטלטקונכיות טרטלט
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
5
בקערה קטנה, בעזרת מזלג לאיחוד, מערבבים יחד את גבינת השמנת, אבקת השום, הבזיליקום המיובש, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית. זרוק בערך כפית מגבינת השמנת לתחתית כל תבנית מאפינס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
אופים את הטארטלטים עד להזהבה וקרום, 12 עד 13 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בינתיים ממליחים בנדיבות את פרוסות העגבניות. לאחר שקליפות הטארטלט מזהיבות, הוציאו אותן מהתנור והעבירו למתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות טרטלטקונכיות טרטלט
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים פרוסת מוצרלה על גבי גבינת השמנת, ואז מניחים על פרוסת עגבנייה או שתיים. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם וטפטוף שמן זית וחומץ בלסמי, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מקשטים עם שיפון בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טארטלט עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "