טארטלטים של דרבי
ניתן להכין את טארטלטים של דרבי המתכון בערך 2 שעות ו 35 דקות. מתכון זה משמש 18. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, אגוזי מלך מסוכרים, שוקולד צ'יפס חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 11%, וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טארטלטים לחם, טארטלטים לחם מהיר עם גבינת תפוחי אדמה, הדרבי, ו הדרבי.
הוראות
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, אגוזי מלך, סוכר מגורען ומלח במעבד מזון עד הקרקע דק.
מוסיפים את החמאה ודופקים עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה.
מזלפים 2 עד 3 כפות מי קרח ודופקים עד שהבצק מתחיל להתאחד. להתברר על גיליון של ניילון נצמד; צורה לתוך דיסק, ואז לעטוף במקרר עד המשרד, על 1 שעה.
חממו את התנור ל -375 מעלות צלזיוס. ריססו תבנית מיני מאפינס בת 18 כוסות בתרסיס בישול. לחץ 1 כף בצק לתחתית ולמעלה הצד של כל כוס. מקררים 20 דקות.
אופים את הקרום עד להזהבה, 20 עד 25 דקות, ואז לוחצים את מרכזי הקרום כלפי מטה בעזרת כף קטנה.
תן מגניב במחבת 10 דקות, ולאחר מכן להסיר את המדף כדי להתקרר לחלוטין.
שים את השוקולד צ ' יפס בקערה.
שלב 3 כפות שמנת ו 1 כף בורבון בקערה קטנה חסינת מיקרוגל ומיקרוגל עד לרתיחה, בערך 30 שניות; יוצקים מעל את השוקולד צ ' יפס ומניחים לעמוד 1 דקה ואז מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
כף את המילוי לקרום והניח להתייצב, כ -20 דקות.
הקציפו את 1/4 כוס השמנת הנותרת ו -1 כף בורבון עם סוכר הקונדיטורים עד שנוצרות פסגות רכות; כף על הטארטלטים ומעליה אגוזי מלך מסוכרים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארטלט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "