קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

טארטלטים של דרבי

טארטלטים של דרבי
ניתן להכין את טארטלטים של דרבי המתכון בערך 2 שעות ו 35 דקות. מתכון זה משמש 18. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, אגוזי מלך מסוכרים, שוקולד צ'יפס חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 11%, וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טארטלטים לחם, טארטלטים לחם מהיר עם גבינת תפוחי אדמה, הדרבי, ו הדרבי.

הוראות

1
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, אגוזי מלך, סוכר מגורען ומלח במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את החמאה ודופקים עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
מזלפים 2 עד 3 כפות מי קרח ודופקים עד שהבצק מתחיל להתאחד. להתברר על גיליון של ניילון נצמד; צורה לתוך דיסק, ואז לעטוף במקרר עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
חממו את התנור ל -375 מעלות צלזיוס. ריססו תבנית מיני מאפינס בת 18 כוסות בתרסיס בישול. לחץ 1 כף בצק לתחתית ולמעלה הצד של כל כוס. מקררים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים את הקרום עד להזהבה, 20 עד 25 דקות, ואז לוחצים את מרכזי הקרום כלפי מטה בעזרת כף קטנה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
תן מגניב במחבת 10 דקות, ולאחר מכן להסיר את המדף כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
1
שים את השוקולד צ ' יפס בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב 3 כפות שמנת ו 1 כף בורבון בקערה קטנה חסינת מיקרוגל ומיקרוגל עד לרתיחה, בערך 30 שניות; יוצקים מעל את השוקולד צ ' יפס ומניחים לעמוד 1 דקה ואז מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
תן להתקרר מעט.
4
כף את המילוי לקרום והניח להתייצב, כ -20 דקות.
5
הקציפו את 1/4 כוס השמנת הנותרת ו -1 כף בורבון עם סוכר הקונדיטורים עד שנוצרות פסגות רכות; כף על הטארטלטים ומעליה אגוזי מלך מסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אגוזי מלך מסוכריםאגוזי מלך מסוכרים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
צילום: קון פולוס

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארטלט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "