קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארטן טארט תפוחים ורימונים

טארטן טארט תפוחים ורימונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארטן תפוח ורימון. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 477 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו חמאה, טחנו את הכלספייס, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים, אגס ורימון קלה, טרטן Tartin בצבע כתום דם, ו עוגת שוקולד ללא אפיה עוגת רימון.

הוראות

1
תערובת הראשון 3 מרכיבים בעבד 5 שניות.
2
הוסף חמאה צוננת תערובת עד צורות ארוחה גס.
3
Addcrème fraîche. להתמזג, באמצעות / כיבוי פונה, עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק intoball; לשטח לתוך הדיסק. לעטוף; צמרמורת 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קל עגול בקוטר 11 אינץ'. להחליק על גיליון rimlessbaking, לכסות, ולהירגע עד touse מוכן, עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1
מרתיחים מיץ רימון בשאיפה סיר גדול גדול עד מופחת toscant 1 סירופ כוס, על 15 minutes.DO קדימה: סירופ רימונים יכול להיותמעשה 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
סירופ רימוניםסירופ רימונים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מתלה מיקום במרכז התנור ולחמם מחדש עד 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
חדר מרווח-temperaturebutter באופן שווה על פני הצדדים התחתון ומעלה של מחבת תנור-הוכחה בינונית (10 inchesacross העליון; 8 אינץ ' על פני התחתון; 21/4inches עמוק).
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מפזרים סוכר באופן שווה overbutter. מבשלים מעל חום בינוני ללאהתחלה עד בועות תערובת בכל רחבי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
הסר מהחום. Standapple רבעים על קצה 1 סביב קצה ofskillet, נשען 1 קצה לחתוך נגד פן sidea ו הולם בנוחות. עמוד כמרכז applesin רבים ככל שיתאים.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מפזרים תפוחים עםכסף ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
לבשל תפוחים על חום בינוני-גבוה ללא ערבוב עד עבה, עמוק-ambersyrup בועות למעלה, הוספת כל שאריות כמו היתרי חלל (תפוחים יהיה shrinkas הם מבשלים), על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
8
יוצקים סירופ רימונים 1 / 4cup מעל (תערובת יהיהנוזל). מבשלים עד מיצים להתעבות שוב, 4 עד 5 דקות (סירופ יהיה ענבר עמוק).
מרכיבים שתצטרך
סירופ רימוניםסירופ רימונים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
9
הסר מהחום.
10
באמצעות מרית, הקש תפוחים gentlytoward מרכז, ואז למטה כדי קומפקטי. Slidecrust על תפוחים. לחץ קרום למטה aroundapples בקצה של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
11
חותכים 4 חריצים ב topfor קיטור לברוח.
12
אופים טארט עד הקרום הוא חוםjuices בקצה הם סמיך ואדום ארגמן כהה, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
הסר מחבת ארוגים; בואו לעמוד 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מניחים צלחת גדולה על מחבת. שימוש בכפפות ארוג ומחזיק צלחת ומחבהיתקל יחד, להפוך טארט על צלחת.בזהירות להרים מחבת. להחזיר כל טארט applesto שעשוי להיות תקוע במחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
Letcool לפחות 15 דקות.
16
מגישים טארט
17
טטין חם או בטמפרטורת החדר עםגלידת וניל וטפטוף של שיירהסירופ גרגר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל