טבילה טאקו בצנצנת יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתאבן זה יש 535 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו חלפיניו ופרנזו צ'ילי, בקר טחון עגול, גוואקמולי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חומוס & קינואה מייסון Jar סלט, עוטפת טאקו ירוקה אולטימטיבית עם בשר טאקו עדשים-אגוז (טבעוני + ללא גלוטן), ו סלט הטאקו של ג'סיקה עם רוטב טאקו מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז. מערבבים במים ותערובת תיבול טאקו.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקים
טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
חום לרתיחה; לבשל 1 עד 2 דקות או עד מעובה.
3
הסר מהחום. מערבבים בשעועית מטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת
4
ב 6 (8-עוז) צנצנות זכוכית רחב פה, שכבת בשר תערובת שווה, שמנת חמוצה, גוואקמולי וסלסה.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.