טביעות אצבע של קרמל-בייגלה מלוחים
טביעות אצבע של קרמל-בייגלה מלוחים הן צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם תמצית vanillan, מלח, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו חמאה חומה מלח קרמל בייגלה טביעות אצבע, טביעות אצבע שוקולד קרמל מלוח, ו טביעות אצבע שוקולד קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
שים 1/4 כעכים כוס בשקית פלסטיק resealable ולרסק לתוך פירורים גסים עם מערוך.
מקציפים את החמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורכה, 3 עד 5 דקות.
מקציפים את חלמוני הביצה, דבש, וניל ומלח עדין בקערה בינונית, ואז מוסיפים לתערובת החמאה ומכים עד משולב, מגרד את הקערה לפי הצורך. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; להוסיף את הקמח ואת פרורי בייגלה להכות עד רק בשילוב.
שימו את הבייגלה 1/4 הכוסות הנותרים בשקית הניתנת לסגירה ונמעכו בערך עם המערוך; מורחים על תבנית אפייה מעוטרת. זרוק כף מלא בצק על גבי להתגלגל לתוך כדורים, לחיצה על כך בייגלה לדבוק. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות.
מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחממים עד 325 מעלות F. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. מסדרים את העוגיות כ 1 1/2 אינץ ' זה מזה על דפי אפייה מוכנים; לעשות הזחה עמוקה בכל אחד עם האגודל.
אופים, מיתוג המיקום של המחבתות באמצע הדרך, עד זהב קל, 15 עד 18 דקות. הכנס מחדש עם החלק האחורי של כפית, במידת הצורך.
בואו מגניב 3 דקות על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר לחלוטין. ממלאים כל כניסה בדולסה דה לה ומפזרים מלח ים.