טבעוני: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (תבשיל חומוס ותרד ספרדי עם ג'ינג'ר)
גשו לסופר וקנו עלי דפנה, שעועית חומוס, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו תבשיל תרד וחומוס ספרדי עם ביצים מטוגנות, חומוס ספרדי וקוד (Garbanzos Con Bacalao), ו Sopa De Garbanzos-מרק חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים עגבניות במסננת מתכת מעל קערה בינונית.
להעביר נוזל וחצי עגבניות לבלנדר יחד עם זנגביל. להתמזג במהירות גבוהה עד טהור לחלוטין. תניח בצד. בערך לקצוץ הנותרים קלופים עגבניות ולהניח בצד בנפרד.
מחממים שמן זית במחבת ישרה גדולה מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל, שום ופפריקה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך מעט מאוד השחמה.
מוסיפים מחית עגבניות ג ' ינג ' ר (זה צריך מיד להתחיל רותח) ומערבבים לשלב.
הוסף תרד קומץ בכל פעם, המאפשר לכל קומץ לנבול לפני הוספת הבא. להפחית את החום בינוני ולאפשר תערובת תרד להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד תרד הוא רך לחלוטין, על 10 דקות.
מוסיפים עגבניות קצוצות, שעועית גרבנזו (עם הנוזל שלהם) עלי דפנה, ורוטב סויה, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית מבשלים חשופים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה לתבשיל עבה, על 30 דקות בסך הכל.
מתבלים עם מלח כשר ומגישים מיד, מטפטפים בשמן זית כתית מעולה וכמה טיפות של חומץ שרי.