טבעוני: כרוב ניצנים אורז מטוגן עם כרובית פריכה
אם יש לכם מלח כשר, יין שאוקסינג, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. נסו כרוב ניצנים אורז חום מטוגן, כרובית מטוגנת באפלו פריך (טבעוני), ו כרובית טבעונית אורז מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יין, 1 כפית רוטב סויה, ו 1 כפית משחת שעועית צ ' ילי בקערה קטנה. תניח בצד.
חום 1 כף שמן צמחי במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני עד מנצנץ.
הוסף לוחות כרובית ומבשלים, רועד מדי פעם, עד הצד התחתון הוא פריך משחימים היטב, על 5 דקות. בזהירות להפוך ולבשל עד הצד השני הוא פריך משחימים, על 3 דקות יותר.
הסר מהחום ולהוסיף תערובת יין, רועד את המחבת במהירות כפי שהוא מפחית כדי לצפות את הכרובית. הפעל כרובית למעייל בצד השני.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומניחים בצד.
חום 1 כפית שמן צמחי בווק גדול על חום גבוה עד עישון.
מוסיף כרוב ניצנים עלים, לזרוק מעיל עם שמן, ואז לבשל בלי לזוז עד חרוך בצד אחד, על 45 שניות. לזרוק ולחזור עד חרוך היטב בכל רחבי, על 2 דקות בסך הכל.
להעביר לקערה ולמחוק את ווק.
חום שנותר 2 כפיות שמן צמחי ושמן שומשום קלוי על חום גבוה עד עישון.
מוסיפים אורז, בצל ירוק ומבשלים, זורקים ומערבבים כל הזמן עד שהאורז מצופה היטב בשמן ודגנים בודדים מופרדים. להחזיר כרוב ניצנים לווק ומבשלים, זורק מדי פעם עד שהכל מחומם דרך, על 1 דקה.
מוסיף רוטב סויה הנותרים וממרח שעועית צ ' ילי ווק ולזרוק אורז מעיל. מתבלים לפי הטעם במלח.
מגישים מיד, ציפוי כל צלחת של אורז מטוגן עם לוח של כרובית.
מקשטים עם בצל ירוק פרוס, כוסברה, ו / או שמן צ ' ילי אם תרצה.