טבעות בצל טמפורה מוכות
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו קמח אורז, פלפל, בירה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היפני. נסו טבעות בצל Tempuran, בקלה מוכה בירה וטבעות בצל, ו טבעות בצל מוכות בירה (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים תנור הולנדי גדול או טיגון בשמן מחממים ל 350 מעלות F.
לנפות מרכיבים יבשים לקערת ערבוב גדולה ולעשות באר במרכז. לפצח את חלמון הביצה לתוך קערה נפרדת לשבור אותו עם מזלג.
מוסיף את זה לבאר באמצע הקמח ושופכים לאט את הבירה כפי שאתה לטאטא. בהדרגה לעשות עיגולים רחבים יותר עם המקצף לשלב את החומרים היבשים מן הקצוות - זה יהיה למזער את הסיכוי של גושים. המשך עד שכל החומרים היבשים מעורבבים והבלילה היא של עקביות חלקה.
קח את טבעות הבצל ולהסיר את הקרום הדק נמצא בין השכבות; (אחרת הבלילה לא מקל גם כן). בצלחת גדולה להוסיף קצת קמח אורז, ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מעיל כל טבעת בקמח. לטבול את הבלילה ומטגנים בשמן חם בקבוצות עד הזהב.
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח.