טבעות בצל "מטוגנות" מוכות בירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל בירה מוכה "מטוגן" טבעות בצל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 213 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 26 דקות. אם יש לכם חלב חמאה, שמן זית, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טבעות בצל מוכות בבירה, בקלה מוכה בירה וטבעות בצל, ו טבעות בצל מוכות בירה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בצל לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', ומופרדים לטבעות. בחר הגדול 12 טבעות, הזמנה הנותרים פרוסות בצל לשימוש אחר.
לטאטא יחד חלב חמאה, בירה, ביצה לבן בקערה קטנה עד מעורבב.
Dredge טבעות בצל בקמח; לטבול לתוך תערובת חלב חמאה, ציפוי היטב. לדלות שוב בקמח, ומניחים על תבנית אפייה.
חום 2 כפית. שמן במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. הטי מחבת לתחתית המחבת.
להוסיף 4 טבעות בצל למחבת, ומבשלים 1 דקה בכל צד או עד הזהב. נגב מחבת נקייה. חזור על הנוהל פעמיים עם טבעות בצל שנותרו ושמן.
מניחים טבעות בצל מטוגנות על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 3 דקות. הפעל טבעות בצל, ואופים 3 דקות נוספות.