קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

טבעות תה משמש

טבעות תה משמש
צריך משקה צמחוני? טבעות תה משמש יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם מיץ תפוזים, משמשים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: משמש-טבעות תה שקדים, טבעות בצל המלכה חלב-טבעות בצל טריות כל יום, ו תה קר תאילנדי.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, שמרים, מלח ואגוז מוסקט. בסיר קטן, מחממים את החלב, המים והחמאה עד 120°-130°.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מוסיפים למרכיבים יבשים; מכים עד שנרטבים. מקציפים בביצים עד שהן חלקות. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
3
בסיר גדול, לשלב משמשים ומים. מבשלים מעל חום בינוני במשך 30 דקות או עד שהמים נספגים ומשמשים רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
הסר מהחום; מערבבים את הסוכר החום, מיץ ואגוזים. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5
אגרוף בצק למטה. הפעל על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
6
לגלגל מנה אחת לתוך 18-in. אקס-12-אין. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מורחים חצי מילוי מעל מלבן בתוך 1/2 ב. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
להפשיל סגנון ג ' לי רול, מתחיל עם צד ארוך; צביטה תפר לאטום.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים את צד התפר על תבנית אפייה משומנת; הקמצוץ מסתיים יחד כדי ליצור טבעת. חזור על הטבעת השנייה. עם מספריים, לחתוך כל קצה חיצוני שני שלישים לכיוון מרכז הטבעת ב 1 ב. מרווחים. רצועות נפרדות מעט: טוויסט כך מילוי מראה, מעט חופף עם החתיכה הקודמת. כיסוי; תן לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מספריים מטבחמספריים מטבח
10
אופים ב 375° במשך 25-28 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט מגניב.
12
בקערה קטנה, לשלב סוכר קונדיטור ומספיק חלב כדי להשיג עקביות הרצוי; לטפטף מעל טבעות תה חמות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תהתה
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות