קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 10 דק.
מנות80
ציון בריאות0
מגזין

טבעות תפוחים מדומים מתובל

טבעות תפוחים מדומים מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טבעות תפוח מוקפדות מתובל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 55 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 80 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם מקלות קינמון, צנצנות שימורים חצי ליטר, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טבעות תפוחים מדומים מתובל, עוגת תפוחים מדומה, ו עוגת תפוחים מדומה.

הוראות

1
מערבבים 2 כוסות מים (או כמות הדרושה כדי לכסות את הקישואים) ו כבישה סיד יחד בקערה לא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את פרוסות הקישואים בצנצנת זכוכית גדולה (לפחות 1 ליטר) או קרוק גדול, ושופכים את תערובת הסיד על הקישואים. הפתרון צריך לכסות לחלוטין את הקישואים. מכסים את הצנצנת בניילון נצמד, ומאפשרים לעמוד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
מסננים את פרוסות הקישואים במסננת בכיור; לשטוף ביסודיות את צנצנת הזכוכית. שוטפים את פרוסות הקישואים היטב מתחת למים זורמים כדי לשטוף את כל הסיד, ומניחים את הפרוסות בחזרה לצנצנת. מכסים במים קרים טריים, מאפשרים לעמוד במשך 2 עד 3 שעות, ולנקז את המים. תשטוף שוב.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מניחים את פרוסות הקישואים לתוך סיר גדול, ומערבבים 1 חומץ כוס, אלום, צבע מאכל, ו 2 יותר כוסות מים (או מספיק מים כדי לכסות את פרוסות קישואים). מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים את פרוסות קישואים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
אלוםאלום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מסננים את פרוסות הקישואים ומשליכים את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
6
מניחים את פרוסות הקישואים בחזרה לתוך צנצנת הזכוכית.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
7
מערבבים יחד 1 כוס חומץ, 3 כוסות מים יותר, סוכר, מקלות קינמון, סוכריות חמות אדומות בסיר על חום בינוני. מביאים לרתיחה, ומערבבים עד הסוכר והממתקים מתמוססים.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
יוצקים את הסירופ על פרוסות הקישואים. אפשר הקישואים לעמוד מכוסה במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
9
מסננים, ושומרים את הסירופ. מביאים את הסירופ לרתיחה מתגלגלת מלאה בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
לעקר את צנצנות שימורים ועפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את פרוסות קישואים לתוך צנצנות חם, מעוקר, ויוצקים את הסירופ החם לתוך הצנצנות כדי בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף