טבעות תפוחים מדומים מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טבעות תפוח מוקפדות מתובל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 55 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 80 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם מקלות קינמון, צנצנות שימורים חצי ליטר, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טבעות תפוחים מדומים מתובל, עוגת תפוחים מדומה, ו עוגת תפוחים מדומה.
הוראות
מערבבים 2 כוסות מים (או כמות הדרושה כדי לכסות את הקישואים) ו כבישה סיד יחד בקערה לא מגיבה.
מניחים את פרוסות הקישואים בצנצנת זכוכית גדולה (לפחות 1 ליטר) או קרוק גדול, ושופכים את תערובת הסיד על הקישואים. הפתרון צריך לכסות לחלוטין את הקישואים. מכסים את הצנצנת בניילון נצמד, ומאפשרים לעמוד 24 שעות.
מסננים את פרוסות הקישואים במסננת בכיור; לשטוף ביסודיות את צנצנת הזכוכית. שוטפים את פרוסות הקישואים היטב מתחת למים זורמים כדי לשטוף את כל הסיד, ומניחים את הפרוסות בחזרה לצנצנת. מכסים במים קרים טריים, מאפשרים לעמוד במשך 2 עד 3 שעות, ולנקז את המים. תשטוף שוב.
מניחים את פרוסות הקישואים לתוך סיר גדול, ומערבבים 1 חומץ כוס, אלום, צבע מאכל, ו 2 יותר כוסות מים (או מספיק מים כדי לכסות את פרוסות קישואים). מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים את פרוסות קישואים במשך 2 שעות.
מסננים את פרוסות הקישואים ומשליכים את הנוזל.
מניחים את פרוסות הקישואים בחזרה לתוך צנצנת הזכוכית.
מערבבים יחד 1 כוס חומץ, 3 כוסות מים יותר, סוכר, מקלות קינמון, סוכריות חמות אדומות בסיר על חום בינוני. מביאים לרתיחה, ומערבבים עד הסוכר והממתקים מתמוססים.
יוצקים את הסירופ על פרוסות הקישואים. אפשר הקישואים לעמוד מכוסה במשך 24 שעות.
מסננים, ושומרים את הסירופ. מביאים את הסירופ לרתיחה מתגלגלת מלאה בסיר על חום בינוני.
לעקר את צנצנות שימורים ועפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את פרוסות קישואים לתוך צנצנות חם, מעוקר, ויוצקים את הסירופ החם לתוך הצנצנות כדי בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 20 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.