קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות99
מגזין

טג'ין דגים תוניסאי

טג'ין דגים תוניסאי
דג טג'ין טוניסאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 354 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, עלי ליים כפיר, חוטי זעפרן חדורים 1 1/2 כפות מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו טג'ין ירקות טוניסאי, דג טג'ין ריחני, ו דג טג'ין עם זעפרן ושקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט זרעי כמון במחבת יבשה במשך 2-3 דקות על אש נמוכה. טוחנים לאבקה במכתש ועלי או במטחנת תבלינים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כמוןזרעי כמון
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
מחבתמחבת
2
זורעים את הצ 'ילי וחותכים לרצועות ג' וליאן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
3
מניחים חצי משמן הזית בפריפן אחד גדול וחצי במחבת לא דביקה עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
שים את תפוחי האדמה במחבת הלא-דביקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הטאמרי ומטגנים, זורקים ומסובבים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
כורכוםכורכום
6
במקביל במחבת השנייה, מטגנים את הבצל והסלרי, ערבוב מדי פעם. כאשר הבצל מתחיל להתרכך, מוסיפים את השום, עלי ליים, צ ' ילי, כמון, פפריקה וזעפרן. מבשלים עוד 2-3 דקות, ואז מתבלים קלות עם מלח ופלפל ומכבים את החום. השאר במחבת בעוד תפוחי האדמה לסיים בישול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי לייםעלי ליים
תפוח אדמהתפוח אדמה
פפריקהפפריקה
זעפרןזעפרן
סלריסלרי
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
כמוןכמון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
ברגע שתפוחי האדמה מבושלים, מתבלים את סטייקים הדגים במלח ופלפל ומניחים אותם על תפוחי האדמה. כפית את תערובת הבצל מעל ומסביב לסטייקים ושופכים על העגבניות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מיד להוריד אותו לכסות. מבשלים בעדינות במשך 7-10 דקות או עד הדג הוא רק מבושל. טעם ועונה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
עגבנייהעגבנייה
סטייק.סטייק.
בצלבצל
דגיםדגים
8
מגישים בקערה גדולה מחוממת, זרועים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.