מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם זיתים, שקדים חתוכים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: טגין מרוקאי של עוף עם משמשים, טג'ין מרוקאי עם חומוס ומשמשים מיובשים, ו טג'ין עוף עם משמשים.
הוראות
1
יש לשטוף את העוף במים קרים ולייבש את הטפיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
שלב קמח, 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פלפל בקערה רדודה. לדלות עוף בקמח מתובל, להתנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום בינוני. כאשר קצף שוכך, לבשל עוף, פונה לעתים קרובות, עד חום זהוב, על 10 דקות (עבודה בקבוצות במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
העברה לבישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
יוצקים את כל אבל 1 כף. של שומן ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעט מתרכך, על 2 דקות. (אם פאן מתחיל לחרוך, להוסיף חלק מרק ולהמשיך ערבוב.)
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להוסיף שום; לטגן 1 דקה יותר. מערבבים בפפריקה, כמון וקינמון ומערבבים עד ריחני, כ -15 שניות (התערובת תהיה יבשה).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
נוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
8
יוצקים מרק, להגדיל את החום גבוה ולהביא לרתיחה, ערבוב להרים כל חתיכות השחמה. מרתיחים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
9
יוצקים תערובת על עוף בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
10
מכסים ומבשלים על גבוה במשך 2 1/2 עד 3 שעות או על נמוך במשך 5 עד 6 שעות. בערך 1 שעה לפני העוף נעשה, לפזר משמשים וזיתים על עוף ומפזרים מיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת טאלג'יו, קצוצה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירס
11
מעבירים את העוף למגש הגשה ומיצי מחבת עם משמשים וזיתים סביב העוף.