קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 13 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

שרימפס

שרימפס
שרימפ עם קרשים הוא ... ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 32 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-13 דקות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, פלפל קאיין, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: סלמון מצופה ארז, סלמון מצופה ארז, ו סלמון מצופה ארז.

הוראות

1
משרים קרש ארז במים לפחות 30 דקות או עד 4 hours.In קערה, מערבבים יחד את המלח, פלפל שחור, פפריקה וקיין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
לוח ארזלוח ארז
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פפריקהפפריקה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את השרימפס וזורקים למעייל באופן שווה עם תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
3
לטפטף את שמן הזית על השרימפס ולזרוק לשלב. מכסים ומקררים עד מוכן גריל, עד 2 שעות.הכן אש בינונית-חמה בגריל. יש בקבוק ספריי של מים מוכן לכבות כל התלקחויות על הקרש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שרימפסשרימפס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מניחים את הקרש על הגריל, סוגרים את המכסה, ומחממים עד שהקרש מתחיל לעשן ולפצח.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מניחים את השרימפס בשכבה אחת על הקרש. סגור את המכסה ואת הגריל, הופך את החסילון פעם אחת, עד שהם אטומים לאורך, כ 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מעבירים את השרימפס למגש מחומם, טפטוף עם מיץ ליים ומקשטים עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
כוסברהכוסברה
שרימפסשרימפס
7
מגישים באופן מיידי.
8
מגיש 4.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.