קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

טגין ירקות עם טמפה אפוי

טגין ירקות עם טמפה אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טאגין ירקות עם טמפה אפוי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, מקל קינמון חתיכה, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו טג'ין ירקות, טג'ין ירקות, ו טג'ין ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את הטאגין, לשלב הראשון 6 מרכיבים תבלין או מטחנת קפה; תהליך עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סיר טג ' יןסיר טג ' ין
2
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, 1/2 כפית מלח, ו 2 שיני שום קלופים; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מערבבים בתערובת כמון, בטטה, ואת 5 המרכיבים הבאים (בטטה דרך עגבניות); מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, חשוף, 30 דקות או עד עבה. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
5
כדי להכין את טמפה, מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
טמפהטמפה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
שלב 2/3 כוס מים הבא 7 מרכיבים (2/3 כוס מים דרך 4 שיני שום טחון) בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים טמפה, וזורקים היטב למעיל. סדר את תערובת טמפה בשכבה אחת בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ'. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
טמפהטמפה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
אופים ב 350 במשך 35 דקות. לחשוף ולאפות נוספים 5 דקות או עד הנוזל נספג.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים טמפה מעל טאג ' ין וקוסקוס; מפזרים כוסברה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
טמפהטמפה
ציוד שתשתמש בו
סיר טג ' יןסיר טג ' ין

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחורפלפל שחור11 קילו קישואים,זרעי קימלזרעי קימל1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר קצוץ דקגזר קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץ דקסלרי קצוץ דק1stick(1 אינץ') חתיכת קינמון(1 אינץ') חתיכת קינמון4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוסקוס מבושל חםקוסקוס מבושל חם11 קילו קישואים,זרעי כוסברהזרעי כוסברה11 קילו קישואים,3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק2שיני שום, קלופיםשיני שום, קלופים4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרוב ירוק קצוץכרוב ירוק קצוץ2(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)פלפל אדום טחוןפלפל אדום טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי6(חוֹרֶף)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי2(יכול להיות או להרחיק)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק1(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי2(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי1(יכול להיות או להרחיק)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1/2 אינץ') בקוביות קלופים בטטה(1/2 אינץ') בקוביות קלופים בטטה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טמפה, חתוך לקוביות 1/2 אינץטמפה, חתוך לקוביות 1/2 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות קלופות קצוצות דקעגבניות קלופות קצוצות דק1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסקווש צהוב קצוץ דקסקווש צהוב קצוץ דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקישואים קצוצים דקקישואים קצוצים דק