טוויסטים של תבלינים באגסים
ל-Par Adise Spice Twists נדרשות כ -55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 60 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 20 גרם שומן ובסך הכל 433 קלוריות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם קיצור, חמאה, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב בתור תוספת לא יקרה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 26% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טוויסט אוסטרי תפוח , קינמון , ו -3 טוויסטים טעימים על סנדוויץ' סלט ביצים .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים קמח ומלח; לחתוך בחמאה ולקצר עד לקבלת פירורים. מוסיפים מים בהדרגה, מערבבים בעזרת מזלג עד לקבלת כדור. מחלקים לשניים; עוטפים כל חלק בניילון נצמד. מקררים במשך 1 עד 1-1/2 שעה או עד שקל לטפל.
מקלפים אגסים וחותכים כל אחד לשמונה חתיכות.
מרדדים כל חלק של בצק ל-10 אינץ'. x 8 אינץ'. מַלבֵּן.
חותכים כל אחד לשמונה רצועות ברוחב 1 אינץ'. עוטפים כל רצועה סביב טריז אגסים.
מניחים אגסים עטופים ב-11 אינץ' לא משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה.
שלב סוכר חום ותבלינים; מפזרים מלמעלה. בסיר קטן מביאים מים וחמאה לרתיחה; יוצקים את התערובת על פני אגסים.
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
מגישים חם עם גלידה אם רוצים.