לחמניות כרוב מיושנות
זקוקים למזנון ללא גלוטן וללא חלב? לחמניות כרוב מיושנות יכולות להיות מתכון מעולה לנסות. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 12 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. תמורת $1.12 למנה, מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 911 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פתיתי פטרוזיליה, בשר חזיר טחון, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 98%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו כרוב סקסי (+ ספרינג רולס גזר וכרוב כוסברה ליים), כרוב סקסי (+ ספרינג רולס גזר וכרוב כוסברה ליים), ותבשיל בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא לקטוז.
הוראות
מבשלים כרוב במים רותחים רק עד שהעלים החיצוניים מתרחקים בקלות מהראש. מניחים בצד 12 עלים גדולים ללחמניות. בקערה קטנה, שלבו את בשר הבקר, החזיר, 1/2 כוס רוטב עגבניות, בצל, אורז, פטרוזיליה, מלח, שמיר וקאיין; לערבב היטב.
חותכים את הווריד העבה מתחתית כל עלה ויוצרים חתך בצורת V.
מניחים כ-1/4 כוס תערובת בשר על עלה כרוב; חופפים קצוות חתוכים של העלה. מקפלים פנימה. מתחילים מהקצה החתוך, מגלגלים. חזור.
פורסים את הכרוב הנותר; מכניסים לתנור הולנדי חסין תנור. מסדרים את גלילי הכרוב עם התפר כלפי מטה מעל כרוב פרוס.
מערבבים את העגבניות, הסוכר ורוטב העגבניות הנותר; יוצקים על הלחמניות. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 1-1/2 שעה או עד שגלילות הכרוב רכות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Masia de la Luz Cava Brut עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.