טומליטו תירס
תירס Tomalito עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם חלב, תירס ליבה שלמה, splenda® לא ממתיק קלוריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו תירס מת ' י Pakoda-תירס חילבה משאיר Fritters-תירס מתוק s, קארי תירס palak, איך לעשות תירס palak / תירס תרד, ו טאקו תירס רך עם בטטות קלויות, פלפלים Poblano, ותירס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את המרגרינה, קמח ה-masa, וממתיק ה-Splenda® Granulated עד אור ורך. במעבד מזון או בבלנדר, למזג כוס אחת של גרעיני התירס עם המים וקמח התירס רק עד חלקה. מערבבים לתוך תערובת מאסה.
מערבבים את התירס שנותר, אבקת אפייה, מלח וחלב עד הבלילה חלקה.
יוצקים לתוך צלחת זכוכית 8x8 אינץ ' אפייה.
מניחים את צלחת האפייה על סיר גדול של מים רותחים. מכסים את צלחת האפייה בחוזקה בנייר אלומיניום, ואדים במשך 50 עד 60 דקות, או עד המשרד. בדוק מים מדי פעם, ולמלא במידת הצורך. מערבבים פודינג לפני ההגשה כדי לתת לו מרקם עקבי.