קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

טונאטו חזיר

טונאטו חזיר
טונאטו חזיר היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 1390 קלוריות, 198 גרם חלבון ו-54 גרם שומן. מתכון זה מכסה 59% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם מיץ מלימון, מלח ופלפל כשר, טונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 84%, וזה מעולה. מתכונים דומים: טונאטו עוף, מטבל טונאטו וטונאטו טורקיה.

הוראות

1
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש גבוהה. מתבלים את החזיר במלח ופלפל, ואז משחימים מכל הצדדים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארוז בשמן זית, מרוקן, שומרים 2 כפות מהשמןארוז בשמן זית, מרוקן, שומרים 2 כפות מהשמן
2 שקדי חזיר קטנים (בערך 2 פאונד בסך הכל)2 שקדי חזיר קטנים (בערך 2 פאונד בסך הכל)
שקדי חזיר (בערך 2 פאונד בסך הכל)שקדי חזיר (בערך 2 פאונד בסך הכל)
ציוד שתשתמש בו
2 בצלי שאלוט בינוניים, קצוצים גס2 בצלי שאלוט בינוניים, קצוצים גס
2
מעבירים לצלחת. מנמיכים את האש לבינונית נמוכה; מוסיפים את 1 כף שמן הזית הנותרת, בצלצלי השאלוט והגזר למחבת ומבשלים עד שהירקות רק רכים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את המרווה והיין ומביאים לרתיחה. מחזירים את החזיר למחבת יחד עם הטונה והצלפים. מכסים ומבשלים עד שמדחום שהוכנס לבשר החזיר רושם 150, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מעבירים את החזיר לקרש חיתוך ונותנים לנוח כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
בינתיים זורקים את המרווה ומעבירים את יתרת תכולת המחבת לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את שמן הטונה השמור, את המיונז, מיץ הלימון ומלח ופלפל לפי הטעם; רסק עד לקבלת מחית חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
פורסים את החזיר ומחלקים בין הצלחות. מעל הרוטב והירקות, מתבלים במלח ופלפל, ומפזרים עוד צלפים. למנה: קלוריות 485; שומן 30 גרם (רווי 5 גרם); כולסטרול 103 מ"ג; נתרן 744 מ"ג; פחמימה 12 גרם; סיבים 2 גרם; חלבון 36 גרם
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ירוקירוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
8
צילום מאת אנטוניס אכילאוס