קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

טונה בשומשום כפול בגריל

טונה בשומשום כפול בגריל
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: טונה בגריל עם אטריות שומשום, סטייק טונה עם שומשום כתום בגריל, ו שומשום קרוש טונה & אבוקדו עם אטריות שומשום חריף קישואים.

הוראות

1
שלב את 5 המרכיבים הראשונים בשקית ניילון גדולה zip-top.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
להוסיף טונה; לאטום ולתת לעמוד 10 דקות, מפנה את התיק מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
3
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר טונה מן התיק; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
5
מוסיפים טונה למחבת; מבשלים במשך 5 דקות או עד המידה הרצויה של doneness, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.