טונה בשומשום כפול בגריל
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: טונה בגריל עם אטריות שומשום, סטייק טונה עם שומשום כתום בגריל, ו שומשום קרוש טונה & אבוקדו עם אטריות שומשום חריף קישואים.
הוראות
שלב את 5 המרכיבים הראשונים בשקית ניילון גדולה zip-top.
להוסיף טונה; לאטום ולתת לעמוד 10 דקות, מפנה את התיק מדי פעם.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הסר טונה מן התיק; להשליך מרינדה.
מוסיפים טונה למחבת; מבשלים במשך 5 דקות או עד המידה הרצויה של doneness, הופך פעם אחת.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.