טונה, מוצרלה טרייה ופיצת בזיליקום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם זנגביל, זיתים של קלמאטן, צנונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו טונה, מוצרלה טרייה ופיצת בזיליקום, מוצארלן טרי ופיצת בזיליקום, ו מוצארלן טרי ופיצת בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מרדדים בצק עלים על משטח עבודה מקומח לכיכר 11 אינץ'. באמצעות 4 1/2 אינץ ' קערה כמדריך, לגזור 4 סיבובים מאפה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
העברת מאפה לתבנית אפייה גדולה ungreased, מרווחים זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מניחים תבנית אפייה נוספת על גבי סיבובים מאפים לשקול מעט.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים עד מאפה הוא חום זהוב אפוי דרך, כ 20 דקות. לחשוף מאפה מגניב לחלוטין. לעשות קדימה: מאפה יכול להתבצע 6 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
7
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים בצל ירוק; מטגנים עד רך אבל לא חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
10
הסר מהחום. מחלקים בצל ירוק בין סיבובים מאפה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
11
מברשת טונה בקלילות עם שמן זית; מפזרים מלח ופלפל. חלופיים 3 פרוסות טונה, 3 פרוסות מוצרלה, ו 3 עלי בזיליקום במעגלים קונצנטריים, חופפים מעט, על בצל ירוק על כל עגול מאפה. פזר עגבניות, זיתים, ופרוסות צנון על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
סטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירס
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
קלמנטינות, כל אחת
12
מפזרים כל אחד עם זנגביל טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
13
אופים רק עד הטונה הוא אטום סביב הקצוות אבל עדיין שקוף במרכז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
העבר לצלחות.
1
עם הפיצה, תמזוג רוזה. נסה את Domaine Le Galantin 2006 Bandol Rosé ($17), אשר יש טעמי פירות אבן, מינרלים, עלה עלה.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.