טונה צרובה בסלסה טרופית
המתכון צרוב טונה עם סלסה טרופית יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 26 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לך לחנות ותביא קרקרים אורז, אננס, ג'ינג'ר ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: מחמאהי צרוב במחבת עם סלסה טרופית, טונה צרובה עם סלסה פפאיה, ו טונה צרובה בסלסה יפנית.
הוראות
חותכים את הטונה לרצועות ארוכות, שומן, בריבוע-off או "יומני" 1 כדי 1-1 / 2 אינץ ' עבה. מעיל הטונה עם שמן העונה קלות עם מלח ופלפל. הגדר מחבת כבדה החובה 10 אינץ ' מעל חום גבוה. כאשר המחבת חמה מאוד, לאחר 2 עד 3 דקות, לצרוב את יומני הטונה במשך 20 עד 30 שניות בכל צד - הם צריכים להיות צרוב בחוץ ונדיר בפנים.
העברה ללוח חיתוך נקי לחתוך 1/4 אינץ עבה. בקערה בינונית, לשלב את האננס, בצל ירוק, מיץ ליים, רוטב סויה, וג ' ינג ' ר.
מוסיפים את האבוקדו ומערבבים בעדינות לשלב. מערבבים בכוסברה קצוצה. כדי להרכיב, להגדיר את פרוסות הטונה על קרקרים אורז; העליון כל אחד עם כפית קטנה של סלסה ועלה כוסברה שלמה. ייתכן שיש לך קרקרים נוספים וסלסה.
לכל חתיכה המבוססת על 48 חתיכות, קלוריות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות