קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טונה צרובה עם ירקות ניסואז וחמאת שום

טונה צרובה עם ירקות ניסואז וחמאת שום
אם $2.37 למנה נופל בתקציב שלך, טונה צרובה עם ירקות ניסואז וחמאת שום יכול להיות מדהים ללא גלוטן ו pescatarian מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו לכם שעועית ירוקה, עגבניות שרי, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו טונה צרובה Niçoise, סלט ניסואז עם טונה צרובה, ו סלט טונה צרוב ניסואז (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה 6 אינץ ' מאלמנט broiler ו broiler preheat לגבוה. מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
לטפטף את העגבניות עם כ 1 כפית שמן זית, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים על גיליון אפייה מצופה קלף. לצלות במשך 8 דקות, או עד שמתפוצצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
שים את תפוחי האדמה בסיר ומכסה על ידי לפחות 1 אינץ ' מים מלוחים קרים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להוסיף haricôts verts. מבשלים שעועית במשך שלוש דקות, ולאחר מכן להסיר עם מסננת ולהעביר לאמבט קרח. המשך לבשל תפוחי אדמה עד מכרז, על 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
לנקז ולהניח בצד.
5
בינתיים, מניחים 3 כפות שמן זית, שום, וגרידת לימון בסיר קטן על אש נמוכה בינונית. מבשלים עד בועות להתחיל ליצור סביב גרידה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
הסר מהחום והנח בצד.
7
מוסיפים את החמאה לשמן החדור, מערבבים לשלב, ומשליכים את שיני השום וגרידת לימון. לזרוק את verts haricots ותפוחי אדמה עם שמן שום-חמאה, בזיליקום, והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
שמן חדורשמן חדור
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
במחבת nonstick קטנה, חום נשאר 2 כפיות שמן זית עד מנצנץ. מתבלים את הטונה עם הארבס דה פרובנס, מלח ופלפל משני הצדדים. צור במשך 1 1/2 עד 2 דקות בכל צד עבור בינוני עד בינוני היטב. מניחים את הטונה למעלה, ועורמים את עגבניות הדובדבן הקלויות על גבי זה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מגישים עם טריז לימון אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.