טונה רזה-תבשיל פסטה
תבשיל טונה-פסטה רזה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם פסטה פנה, פלפל, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו תבשיל אטריות טונה כחושה, תבשיל אטריות טונה כחושה, ו טונה-תבשיל פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית או תבשיל 3 ליטר עם ספריי בישול. לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח; ניקוז.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפלים, בצל, פטריות ושום; מבשלים 4 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות רכים.
מערבבים במרק, שמנת חמוצה, גבינת שמנת, חלב ופלפל עד מעורבב היטב. מערבבים בטונה, פסטה וגבינת צ ' דר. כף לתוך צלחת אפייה; להפיץ באופן שווה.
מפזרים גבינת פרמזן וקרקרים מרוסקים.
אופים חשוף 35 עד 40 דקות או למעלה הוא חום זהוב תערובת הוא מבעבע.