טונה שוויצרית נמסה
נמס הטונה השוויצרית לוקח בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 593 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -42 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש לחם, בצל, גבינה שוויצרית וטונה עמוסה במים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 65% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו נמס טונה שוויצרית , נמס בשר חזיר ושוויצרי , ונמס הודו פטריות שוויצריות .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הטונה, הגבינה, הבצל והסלרי. בקערה קטנה מערבבים שמנת חמוצה ומיונז.
יוצקים על תערובת הטונה ומערבבים לציפוי.
מורחים כ-1/2 כוס על ארבע פרוסות לחם; למעלה עם שארית הלחם. חמאה את החלק החיצוני של כריכים.
על מחבת פסים או במחבת גדולה על אש בינונית, קולים כריכים במשך 4-5 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם פינו נואר, מרלו ויין רוזה. למרות שדגים משודכים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוזה גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונה שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. אתה יכול לנסות את Bollinger Brut Special Cuvee. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
![בולינגר ברוט ספיישל קיווי]()
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.