טוסט צרפתי טופי עם אגוזי פקאן
המתכון טוסט צרפתי טופי עם אגוזי פקאן יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 4. מנה אחת מכילה 1639 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 112 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב, חמאה, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: טוסט צרפתי תפוח טופי, טוסט תפוחים הפוך עם חמוציות ופקאנים, ו טוסט תפוחים הפוך עם חמוציות ופקאנים.
הוראות
הכן רוטב: להמס חמאה ללא מלח בסיר בינוני על אש בינונית נמוכה. מערבבים בסוכר חום עד מעורבב היטב, ואז מביאים לרתיחה. מרתיחים עד הסוכר מתמוסס, 5 עד 8 דקות. בזהירות מערבבים בקרם (תערובת עשויה ניתזים) ופקאנים; להפחית את החום לנמוך.
הפוך טוסט צרפתי: בקערה רדודה גדולה, לטאטא יחד ביצים, אגוז מוסקט, קינמון, וניל, וליקר תפוזים.
מחממים מחבת גדולה מברזל יצוק או מחבת לא דביקה על אש בינונית. ממיסים 1 כף. חמאה מלוחה במחבת, מפנה מחבת למעיל. לחם לטבול במהירות, חתיכה 1 בכל פעם, לתוך בלילת ביצה, ציפוי שני הצדדים אבל לא להרטיב.
להניח לחם במחבת ולחזור עם הלחם שנותר. מבשלים עד חום זהוב, 1 1/2 עד 2 דקות; ואז להעיף, להוסיף הנותרים 1 כף. חמאה, ומבשלים עד הצד השני הוא חום זהוב, 1 1/2 עד 2 דקות יותר.
מעבירים פרנץ ' טוסט לצלחות, למעלה עם קצת רוטב טופי חם, ומגישים רוטב שנותר בצד.
הפוך קדימה: הרוטב שומר עד 2 ימים, מכוסה ומקורר (לחמם בתנור מיקרוגל).