קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

טוסט צרפתי תפוח טופי עם סירופ קרמל

טוסט צרפתי תפוח טופי עם סירופ קרמל
טוסט צרפתי תפוח טופי עם סירופ קרמל דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. ארוחת בוקר זו כוללת 855 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. מתכון זה מ טעם הבית דורש סודה לשתייה, סוכר חום, לחם ותערובת סיידר מתובלת. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. עם כפית ציון 19%, המנה הזו לא כל כך סופר. טוסט צרפתי שמנמן עם סירופ קרמל, טוסט צרפתי תפוח טופי, ו צ'בטה פרנץ' טוסט עם סירופ מייפל תפוחים חם דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים מחצית מקוביות הלחם בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם תפוחים ומפזרים תערובת משקה סיידר. בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, הסוכרים, 1/4 כוס חלב ו -1 כפית וניל לתערובת אחידה. מערבבים פנימה טופי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טופי.טופי.
10 כוסות מים קרים, מחולקות10 כוסות מים קרים, מחולקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים על תפוחים. למעלה עם קוביות לחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
3
בקערה אחרת, לטאטא את הביצים ואת החלב הנותר וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים מעל. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
5
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
6
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
8
בינתיים, בתנור הולנדי, שלבו את הסוכר, החמאה, החמאה, סירופ התירס והסודה לשתייה. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת הופכת לצבע ענבר זהוב, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
9
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
10
מגישים עם טוסט צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור