טוסט צרפתי תפוח טופי עם סירופ קרמל
טוסט צרפתי תפוח טופי עם סירופ קרמל דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. ארוחת בוקר זו כוללת 855 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. מתכון זה מ טעם הבית דורש סודה לשתייה, סוכר חום, לחם ותערובת סיידר מתובלת. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. עם כפית ציון 19%, המנה הזו לא כל כך סופר. טוסט צרפתי שמנמן עם סירופ קרמל, טוסט צרפתי תפוח טופי, ו צ'בטה פרנץ' טוסט עם סירופ מייפל תפוחים חם דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים מחצית מקוביות הלחם בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם תפוחים ומפזרים תערובת משקה סיידר. בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, הסוכרים, 1/4 כוס חלב ו -1 כפית וניל לתערובת אחידה. מערבבים פנימה טופי.
מורחים על תפוחים. למעלה עם קוביות לחם שנותרו.
בקערה אחרת, לטאטא את הביצים ואת החלב הנותר וניל.
יוצקים מעל. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
בינתיים, בתנור הולנדי, שלבו את הסוכר, החמאה, החמאה, סירופ התירס והסודה לשתייה. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת הופכת לצבע ענבר זהוב, כ -7 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.