קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

טוסט צרפתי תפוח טופי עם סירופ קרמל

טוסט צרפתי תפוח טופי עם סירופ קרמל
טוסט צרפתי תפוח טופי עם סירופ קרמל דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. ארוחת בוקר זו כוללת 855 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. מתכון זה מ טעם הבית דורש סודה לשתייה, סוכר חום, לחם ותערובת סיידר מתובלת. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. עם כפית ציון 19%, המנה הזו לא כל כך סופר. טוסט צרפתי שמנמן עם סירופ קרמל, טוסט צרפתי תפוח טופי, ו צ'בטה פרנץ' טוסט עם סירופ מייפל תפוחים חם דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים מחצית מקוביות הלחם בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם תפוחים ומפזרים תערובת משקה סיידר. בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, הסוכרים, 1/4 כוס חלב ו -1 כפית וניל לתערובת אחידה. מערבבים פנימה טופי.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
פאי דלעותפאי דלעות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
טופי.טופי.
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מורחים על תפוחים. למעלה עם קוביות לחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3
בקערה אחרת, לטאטא את הביצים ואת החלב הנותר וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים מעל. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
5
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
6
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
8
בינתיים, בתנור הולנדי, שלבו את הסוכר, החמאה, החמאה, סירופ התירס והסודה לשתייה. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת הופכת לצבע ענבר זהוב, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
9
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
10
מגישים עם טוסט צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוס אורז ארוך1 1/4 כוס אורז ארוך