טוסט שום לפנים
טוסט שום הפוך מראש דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 18. אם יש לך גבינת פרמזן, לחם, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו הפוך קדימה טוסט צרפתי אפוי, פרנץ ' טוסט דלעת הפוך מראש, ו הפוך מראש מייפל טוסט צרפתי אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמאה, פרמזן, פטרוזיליה, ואבקת שום בקערה. מסדרים לחם איטלקי על תבנית אפייה גדולה ומפיצים כל פרוסה בתערובת חמאת שום.
מניחים גיליון אפייה במקפיא להקפיא עד הלחם מוצק, על 1 שעה.
להעביר לחם שקית מקפיא פלסטיק resealable עד מוכן לשימוש.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). מסדרים את המספר הרצוי של פרוסות, בצד חמאה למעלה, על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הלחם קלוי וחמאה נמסה, 5 עד 7 דקות.