לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו תבשיל שעועית ירוקה טרייה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 513 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם עמילן תירס, שמנת, שעועית ירוקה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור חג ההודיה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 57%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל שעועית ירוקה טרייה, תבשיל שעועית ירוקה טרייה, ו תבשיל שעועית ירוקה טרייה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית אפייה של 1 1/2 ליטר בתרסיס טפלון.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
מרתיחים את השעועית הירוקה במרק העוף כ -20 דקות, ואז מסננים, שומרים 1 1/2 כוסות מרק העוף.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
שעועית ירוקה
4
בינתיים מערבבים יחד את פירורי הלחם, הפרמזן ו -2 כפיות השמן בקערה קטנה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
פרמזן
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מחממים את יתרת 1 כף השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
קולים את הבצל עד לשקיפות, 2 עד 3 דקות, ואז מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל עוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בצל
7
מסירים מהאש.
8
יוצקים את מרק העוף השמור 1 1/2 כוסות חזרה לסיר את השעועית הירוקה המבושלת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
שעועית ירוקה
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
מוסיפים את השעועית הירוקה למחבת עם הפטריות והבצל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
פטריות
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
בזמן שזה מגיע לרתיחה, שלבו את עמילן התירס ו -1 / 4 כוס מים בקערה קטנה ליצירת תרחיף. שופכים לאט את התרחיף למרק הרותח, תוך הקצפה מתמדת כשהוא מסמיך, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
מרק
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
11
יוצקים את התערובת המעובה על השעועית הירוקה ומוסיפים את השמנת החמוצה, תיבול הבית והמלח. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
שמנת חמוצה
תיבול
מלח
12
יוצקים לתבנית האפייה ומפזרים את תערובת הפנקו והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
פאנקו.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
13
אופים עד שהתבשיל חם, כ -10 דקות, ואז צולים עד שתוספת פירורי הלחם משחימה מעט, 1 עד 2 דקות.