תערובת ירקות צלויה
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים של 85%. מתכונים דומים: מעורב ירקות ירוקים קלויים, תערובת ירקות דלעת צלויה, ו תערובת ירקות אביבית צלויה בתנור.
הוראות מחממים תנור ל 425 חום. בקערה גדולה שלבו תפוחי אדמה, פלפלים אדומים, דלעת, בטטה ובצל. בקערה קטנה, לטאטא שמן, חומץ ותבלינים.
יוצקים מעל ירקות וזורקים לציפוי.
מעבירים לשניים משומנים 15 על 10 על 1 אינץ'. אפייה מחבתות.
אופים, ללא כיסוי, 30-40 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים מנות :
2 (חוֹרֶף) 1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות) 1 קטן דלעת סקווש, קלופים וקפואים 2 (חוֹרֶף) רוזמרין טרי טחון או 2 כפיות רוזמרין מיובש, מרוסק 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) טימין טרי טחון או 1 כפית טימין מיובש 3 (חוֹרֶף) 2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות 1 (יכול להיות או להרחיק) 8 (U-12) שרימפס 1 ( חצילים) בצל אדום, חתוך טריזים 2 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר פלפל אדום מתוק, לחתוך לחתיכות 1 אינץ 1 1 קילו קישואים, 1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים 1 ( חצילים) בטטה, קלופים וקפואים 3 תפוחי אדמה מזהב יוקון, חתוכים לטריזים קטנים