קושיבינוני
מוכן ב22 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

טוסטאדס של סקאלופ ואבוקדו

טוסטאדס של סקאלופ ואבוקדו
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל צדפות ו-אבוקדו Tostadas. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, פפריקה, צ'יפס טורטילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. נסו צדפות טוסטדה, סביצ'ה אבוקדו וצדפות, ו סלט אבוקדו וצדפות בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים כוסברה וירוקים בקערה בינונית. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחית אבוקדו בקערה בינונית, ומערבבים גרידת סיד, מיץ לימון, ו 1/4 מלח כפית. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים כמון, פפריקה, פלפל קאיין, ונותר 1/4 כפית מלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מפזרים צדפות משני הצדדים בתערובת תיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף צדפות, ומבשל על 1 דקה בכל צד או עד צדפות אטומות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
7
העברה לצלחת גדולה.
8
מורחים תערובת אבוקדו שמורה באופן שווה על שבבי טורטייה; העליון עם תערובת כוסברה. מעל כל אחד עם חצי צדפה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.