טופו מאודה קנטונזית
טופו מאודה קנטונזית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, שעועית מותססת, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דגים מאודים קנטונזית, בס מאודה, בסגנון קנטונזי, ו ביצה מאודה טופו עם חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא אורז 3 כוסות מים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, עד אורז רך לנשוך, על 20 דקות.
בינתיים, במחבת 8 עד 10 ליטר או ווק 14 אינץ', להגדיר מתלה מעל לפחות 1 אינץ מים רותחים. בחר מחבת רדודה, מעוטרת ברוחב של כ-8 אינץ ' שמתאימה על המדף וניתן להרים אותה (אופנת רתמת מחרוזת, במידת הצורך).
במחבת הרדודה, לשלב מרק ירקות, שרי, רוטב סויה, שעועית שחורה, ג ' ינג 'ר, שום, סוכר חום, פתיתי צ' ילי.
מסננים טופו על מגבות לחתוך 1/2-על ידי 1 1/2 אינץ חתיכות. הפוך טופו מעל בתיבול במחבת.
מחבת כיסוי עם רדיד ולהגדיר מחבת טופו על מתלה; לכסות מחבת גדולה יותר. קיטור על חום גבוה עד טופו הוא חם, על 10 דקות. הגנה על הידיים, להרים מחבת טופו מתלה. שמור טופו חם.
הוסף מספיק מים למחבת לעשות 1 אינץ ' עמוק ולהביא לרתיחה.
מוסיפים ברוקולי, מכסים ומרתיחים עד רך רק כאשר פירסינג, 2 עד 4 דקות.
מגישים אורז בקערות עם טופו ומיץ, וברוקולי.