טופו מוקפץ
טופו מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שעועית, אורז חום, פולי סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו עוף וברוקולי מוקפץ.
הוראות
לזרוק טופו עם קמח בקערה קטנה עד מצופה באופן שווה.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף טופו; לבשל 8 דקות. או עד שחום קל מכל הצדדים, ערבוב מדי פעם.
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
מערבבים רוטב ורוטב סויה עד מעורבב היטב.
הוסף 2 כפות. של תערובת ההלבשה, ירקות ופולי סויה לאותו מחבת; לבשל ומערבבים 10 דקות. או עד שהירקות יהיו רכים.
מוסיפים את תערובת ההלבשה הנותרת ואת הטופו לתערובת הירקות; מערבבים קלות. לבשל 2 דקות., ערבוב בעדינות.