טופו מטוגן ברוטב שעועית שחורה סינית
המתכון טופו טופו עם רוטב שעועית שחור סיני מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 292 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך שמן צמחי, בלוק של טופו אקסטרה המשרד, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טופו טופו עם רוטב קרמל אסיאתי, רוטב צ'ילי שעועית שחורה סיני, ו כריכת חסה קלה עם רוטב שעועית שחורה עם הודו וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את הטופו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב 6 פרוסות. שים פרוסות בין כמה שכבות של מגבות נייר ולתת לנקז בעת ביצוע הרוטב. (סביר להניח שתצטרך להחליף את מגבות הנייר לפחות פעם אחת.)
הכינו את התבלינים לרוטב: לקלף את שיני השום ואת הג ' ינג 'ר, ולאחר מכן רבע את הג' ינג ' ר. הפעל את מעבד המזון שלך ושחרר את השום וג ' ינג ' ר דרך צינור ההזנה; הם יהיו טחונים בתוך זמן קצר. עצור את המכונה ואת השעועית השחורה במסננת קטנה עד שהמים זורמים ברורים.
הוסף אותם למעבד מזון ודופק עד קצוץ גס.
עבור החלק הנוזלי של הרוטב, מערבבים יחד את המים, רוטב סויה, שרי, סירופ מייפל, חומץ, ואת עמילן עד עמילן התירס מושעה באופן שווה. עכשיו אתה מוכן לבשל את הרוטב!
בנדיבות לצלם את החלק התחתון של סיר 2 ליטר כבד עם שמן צמחי וחום על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מערבבים ומטגנים את התבלינים עד ריחני, פחות מדקה. מערבבים את תערובת קורנפלור ומוסיפים אותו למחבת.
לטאטא את הרוטב מדי פעם תוך הבאת אותו לרתיחה ומבשלים 1 דקה. אז תניח את הרוטב בצד בזמן שאתה מטגן את הטופו.
בנדיבות לצלם את החלק התחתון של מחבת nonstick 12 אינץ ' עם שמן צמחי וחום על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן. כתם את כל לחות עודפת על טופו עם מגבת נייר לפני הנחת במחבת. מטגנים את הפרוסות מכל הצדדים( לוותר על הקצוות הקצרים), הופכים אותם רק כאשר החלק התחתון הוא זהב פריך, 5 עד 8 דקות בסך הכל. (ייתכן שיהיה עליך להנמיך את החום כמו הטיגון מתקדם.) לתת את הטופו להעיף אחד אחרון על מגבת נייר כדי sop עד כל שמן תועה לחמם את הרוטב.
מגישים עם אורז וברוקולי, שופכים רוטב על כל.